Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

LICHAAMSGERICHT COACHEN (op basis van Rebalancing technieken)

LICHAAMSGERICHT COACHEN op basis van REBALANCING technieken

Wanneer jij in jouw leven en persoonlijk (ontwikkelings)proces tegen uitdagingen of blokkades aanloopt biedt IK&KI coaching & lichaamswerk 1 op 1 begeleiding voor volwassenen. Het lichaam biedt tijdens deze begeleiding de ingang om te komen tot een grotere mate van bewustzijn en het ervaren van meer innerlijke rust, vertrouwen en (levens)kracht.

 

Wat is lichaamsgericht coachen / Rebalancing?

Lichaamsgericht coachen gaat er vanuit dat je lichaam alle ervaringen en emoties in zich opneemt en hierdoor wordt beïnvloed. Ook al is het lichaam in staat om heel veel te verwerken, te dragen en te genezen, dan kan het toch zijn dat je lijf negatieve signalen blijft geven. Wanneer je hier niet naar luistert ontstaan er vaak blokkades die zich kunnen uiten in pijn, emoties en zelfs ziekte. Lichaamsgericht coachen leert je om opnieuw te luisteren en te handelen naar wat je lichaam je vertelt. 


Dus loop je ergens in vast, blijven lichamelijke klachten je parten spelen of zit je veel in je hoofd maak dan eens kennis met deze lichaamsgerichte manier van ondersteuning. 
 


De lichaamsgerichte coaching die ik bied is met name gebaseerd op Rebalancing technieken. Tijdens de begeleiding zal ik met oordeelloze aandacht en een liefdevolle houding jou ondersteunen in het onderzoeken van binnenuit, via respectvolle aanraking van het lichaam. Om van daaruit de verbinding te realiseren met jezelf en de praktische integratie naar je dagelijkse leven te kunnen maken op basis van jouw specifieke behoeften en verlangens.

Het respectvol aanraken en aangeraakt worden is de kern van het lichaamswerk. Er worden zachte, subtiele technieken gebruikt en ook diepe, stevige technieken. Dat is afhankelijk van de persoon en het moment. Waar het om gaat, is het bewust contact maken met hetgeen wat er op dat moment om aandacht vraagt in jezelf. Deze manier van 'bewust aanraken' brengt je van het denken naar je gevoelswereld. Voelen brengt je weer dichter bij wie jij in essentie bent. Naast het aanraken komen er ook diverse andere vormen van lichaamswerk aan bod, waaronder ademwerk, meditatie, beweging, ontspanningsoefeningen en andere massagetechnieken.

Je lichaam is altijd in het nu, maar draagt de herinnering van vroeger met zich mee. In het nu kan je dus bewust worden van wat er vroeger is verstoort.

Wat ervaren cliënten na lichaamsgericht coachen?

  • Meer in het lijf zijn
  • (Innerlijke) rust / ontspanning
  • Ruimte
  • Grotere mate van bewustzijn / heldere inzichten
  • Stroming
  • (Levens)energie
  • Opluchting
  • Positiviteit
  • Loslaten van blokkades
  • Overgave

 

Heeft lichaamsgericht coachen / Rebalancing jou nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met mij op voor een intakegesprek.

 

 

 

Eigenaar: Roy Alards
Adres: Leidenweg 5, 6843 LA, Arnhem

 

 

Telefoon: +(31) 06-51576566
Email:
Website: http://www.ikenki.nl

 

 

KvK:63254867
BTW:NL001856812B22
IBAN:NL28KNAB0400502992

Adiona Kinder Coach Gilde